Syifa' Diusik Mak Sedara

video
Baca Selanjutnya...

Syifa' Berjalan Ke KL

erm..esok syifa' ngan ummi pi KL..ikut abi..abi ada urusan keje..nanti boleh la syifa' jumpa cik na kat uia..cik naaaaaaaaaaaaaaaaa..tunggu syifa' tau..syifa' nak duit raya..hehe..
Baca Selanjutnya...

Syifa' Demam Beraya

Baca Selanjutnya...

Syifa' Keletihan Beraya

Baca Selanjutnya...

Syifa' Hepi Beraya

Baca Selanjutnya...

Syifa' Kembali

Salam buat semua yang syifa' sayangi..

dah lama nyer syifa' tak menjenguk blog ni..start 1 september lalu, syifa' tak usik pun blog syifa' ni..abi jer yang tolong tengok2 kan..apapun tima kacih banyak2 buat, mak long, mak chik & mak chik yang banyak bagi msg pada syifa'..cayangggggggggggg makcik2 semua..

nanti syifa' upload yer gambar terbaru syifa'..syifa' dah takder rambut...waaaaa..ummi ngan abi yang potong..macam lelaki muka syifa'..tapi tak per lah..syifa' redha..syifa' tahu, ummi ngan abi sayang sangat kat syifa' ni..syifa' pun cayangggg sangat kat ummi ngan abi..

erm, duk kelantan best je, tapi syifa rasa sunyi..sebab masa syifa' lahir dulu, umah nenek ngan tokki riuh rendah..umah tu ramai orang..maka, ramai lah yang main ngan syifa'..tapi kat kelantan ni, syifa' asyik tengok muka ummi ngan abi je..boring la juga..hehe..syifa' acah je la..jangan bitau ummi ngan abi tau..nanti ummi ngan abi merajuk plak..hehe..

sunyi2 syifa' pun, syifa' masih ada datuk ngan nenek lg kat bachok..syifa' panggil datuk dan nenek syifa' kat bachok ni, 'mama' dan 'baba'..erm, ni datuk ngan nenek syifa' sebelah abi..umah baba ngan mama pun sunyi je..yang ada hanya ayah su je..tu pun ayah su tengah fokus study skrg..ayah su nak peksa SPM..ceksu plak duk asrama..yang lain, semu duk jauh2..masa cuti panjang je lah boleh jumpa..cian baba ngan mama..mesti sunyi kat umah..nasib baik ada syifa' yang comel ni.. boleh jadi penghibur hati baba ngan mama..hehe..

ok lah..penat lah tangan syifa' ni menulis..nanti kita jumpa lagi ye..

cayang kalian semua..
Baca Selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...