Lama Dah Tak Update Ni

salam buat semua..apa khabar?bagaimana ramadhan kali ini?didoakan moga di bulan yang mulia ini, kita dilimpahi dengan rahmat dan maghfirahNya..aminnnn..

erm, dah lama rasanya syifa' tak buat post terbaru..bukan apa, letih berpose agaknyer..hehe..yela, memandai-mandai jer nak pose syifa' ni..tak padan dengan umur..ummi ngan abi pose, syifa' pun nak pose jugak la..hehe..kesian ummi, puas pakse syifa' makan..ummi risau, sebab syifa' kan masih baby lagi..

oklah, syifa' nak citer pasal apa yer hari ni..jap erk, syifa' nak fikir jap..tinggggg! ha! syifa' dah tahu, syifa' nak upload gambar terbaru syifa' lah..tapi tak banyak lah..hehe..ummi kata, susah nak ambik gambar syifa' skrg..sebab syifa' tak boleh nak duduk diam..aktif sangat..tu la yang slim tu..hehe..bukan apa sbnrnye, syifa' ni nak jaga badan..itu lah pasal syifa' banyak buat exercise..tak gitu abi?haha..abi kan 'slim' jugak..macam syifa'..hehe..haha..huhu..

ha..gambar2 ni di ambik ketika syifa' berjalan2 di laman umah toki kat pahang..hehe..masa ni, syifa' tak mandi lagi..haha..busuklah..

waaaa..subhanaLlah..indahnya ciptaan aLlah..nyamannya udara di pagi hari..
erm, syifa' nak jalan2 lah..

ha! nak berjalan kat bawah, kena la pakai kasut..jom pakai kasut sama2..

ala..susahnyer nak pakai kasut ni..syifa' tak pandailah..
takpe2..caiyok syifa'..usaha tangga kejayaan..

hehe..alhamduliLlah..akhirnya, berjaya jugak syifa' pakai kasut..
ummiiiii, syifa' nak jalan2 kat luar ni..boleh ye ummi..

ala..tak nak la..jangan la ambik gambar syifa'..
syifa' tak mandi lagi..bucuk..tak comey..malunyer..

video

erm, ni video kat atas ni, syifa' tengah nak melangkah simen..tapi video ni senget..pandai2 lah yer tengok..hehe..klakar tau..syifa punya la takut nak melangkah..padahal bukan tinggi pun simen dengan tanah tu..hehe..lawak betul..

oklah..syifa' rasa, cukup sampai setakat ini dulu untuk kali ini..syifa' sayang kalian semua..muahhhh..wassalam..

3 comments:

  1. erm..pandai btul photographer 2 buat kronology gmbr2 kat atas tu... sapelah photographer tu agaknya yek?

    ~MEMBURU CINTA HAQIQI~

    ReplyDelete
  2. hek elleh achik ni..masuk bakul angkat sendiri..takpe, syifa' faham..achik mmh dh slalu mcm ni..tapi kan achik, yg patut dipuji adalah ummi..ummi yg susun gambar ni..ummi yg buat post ni, biar nampak ia lg menarik..huhu..tak gitu achik...

    ReplyDelete
  3. salah!!
    sbenarnya mmg achik sengaja amik gambar ikut step cam tu...
    bukannya scra kbetulan gmbar2 tu...

    ~MEMBURU CINTA HAQIQI~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...