Selamat Hari Lahir Ummi..
salam buat semua..syifa' dan adik doakan semoga semuanya sihat dan dilimpahi maghfirah Allah hendaknya..oklah, sebenarnya, untuk entri kami pada kali ni, kami nak dedicate khas untuk ummi..tapi kami lambat..maaf ya ummi..mak lang dah wish dulu dah untuk ummi..tapi tak pelah..kami hormat mak lang..jadi kami tolak ansur..baik kan kami ummi..

ummi, selamat hari lahir yang ke-25 daripada kami..kami sayangggggggggg ummi..kami doakan semoga ummi diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, dilimpahi maghfirah dah rahmahNya serta bahagia di dunia dan di akhirat..

ummi, kami tak mampu nak beli hadiah untuk ummi..maaf ya ummi..hanya kasih sayang dan ketaatan yang mampu kami berikan..kami janji pada ummi, insyaAllah kami akan menjadi anak yang solehah..anak yang menjadi kebanggaan buat abi dan ummi..doakan kami ye ummi..

ummi dan abi tercinta..masa ni syifa' ngan najwa takde lagi..

ummi dan abi tercinta lagi..masa ni syifa' dah lahir..

syifa' masa baby..

najwa masa baby..

baiti jannati I: masa ni syifa' baru 2 bulan..

baiti jannati II: masa ni syifa' dah 1 tahun 2 bulan..adik plak duk dalam perut ummi..manja betul adik ni..

akhir kalam, SEKIRANYA KITA CINTA KEPADA MANUSIA, TIDAK SEMESTINYA MANUSIA CINTA KEPADA KITA..TETAPI SEKIRANYA CINTA KEPADA ALLAH, NESCAYA CINTA ALLAH TIADA PENGHUJUNGNYA..SEKIRANYA KITA CINTA KEPADA MANUSIA, KITA AKAN CEMBURU KEPADA ORANG YANG MENYINTAI ORANG YANG KITA CINTAI.. TETAPI SEKIRANYA KITA CINTA KEPADA ALLAH, KITA AKAN TURUT MENCINTAI ORANG YANG MELABUHKAN CINTANYA KEPADA ALLAH JUGA..

sekian, wassalam..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...