Banyaknya Sawang!!!!


Salam buat semua tetamu yang dikasihi Allah..rindunya ummi pada kalian..terasa rindu plak nak meng'update' blog yang sangatlah bersawang ini..9 bulan dah tak di'update'..dibiarkan semak tanpa jagaan..kesian kat blog ummi ni..

rasa utk kembali ber'blog' datang dikala ummi sibuk buat blog utk org lain..terdetik di hati..blog org beria sangat..blog sendiri, masya Allah.. banyaknya sawang!!!! takpe, from now on, ummi akan cuba sentiasa m'update' blog ummi ni..

hurm, baru2 ini ummi ada tolong buatkan blog utk org lain..menggunakan sekadar ilmu yang ada pada diri ummi..sambil tu boleh ummi belajar..ummi ni bukan lah datangnya dari kalangan org IT..tetapi ummi berminat benda2 camni..tapi bila dah buat, akan pening lalat lah sedikit kepala ini nak edit coding2 yang sedia ada..ummi tak kisah jika ada yang kata tak comey dan sebagainya..ummi jadikan ia dorongan utk ummi improve diri..yang penting ummi usaha, daripada tak tahu langsung, kepada apa yang ummi ada sekarang..

setakat ni, 3 blog ummi dah buat:

1) Nisa' Paya Besar - http://nisa-payabesar.blogspot.com/
2) DMP Paya Besar - http://dmppayabesar.blogspot.com/
3) Syakirah's Craft - http://syakirahcraft.blogspot.com/

sekarang plak, ummi sedang buat blog sahabat ummi..dah macam adik beradik dengan ummi..dia panggil ummi ateh..ummi panggil dia ucu..masih single lagi orangnya..sebaya dengan ummi..dirinya sangat ummi kagumi..baik tingkah laku juga akhlaknya..walaupun kami berjauhan, dia tak pernah lupa utk contact ummi..hurm, dia ni sangat sukakan kanak2 dan melayan golongan warga emas tau..alhamduliliLlah..syukur ummi pada Allah kerna dikurniakan teman sebaik dia..tak lupa juga buat along..kang merajuk plak dia..hehhe..hurm, lupa plak nak sertakan blog address ucu: http://amalinarashid.blogspot.com/

oklah..setakat ini dahulu utk kali ini..ilal liqa'..syang kamu semua..Wassalam..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...